Ung företagsamhet intervjuar vår kund Consector

by

Consector som är ett spännande nystartat företag inom fintech, kontaktade oss på VildaOrd för att de ville ha hjälp med kvalitativt innehåll till sin hemsida.  Så självklart ville vi hjälpa till med våran expertis.

Nu har våran trogna kund Consector blivit intervjuade av ung företagsamhet Stockholmsregionen. Consectors VD Pontus Holgersson ger sina bästa tips om hur man lyckas med sitt företag i intervjun.

Ung företagsamhet Stockholmsregionen som är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation som har utbildat gymnasieelever sedan 1980 i entreprenörskap. De valde att intervjua Pontus i och med att han för 15 år sedan drev sitt eget UF-företag och sedan han startat Consector 2014 som redan blivit ett framgångsrikt företag och nu blivit partner med Ung företagsamhet.

I intervjun av Ung företagsamhet berättar Consectors VD Pontus Holgersson om sin vision om att revolutionera hur privatpersoner jämför och upphandlar privatlån, kreditkort och bolån.  Hän berättar hur viktigt det är att våga att misslyckas eftersom att man lär sig av sina misstag och blir starkare.

Pontus ger sina fyra framgångstips:

Han berättar att det är viktigt att ha roligt och älska det man gör.

Fokusera på att lösa problem och kundernas upplevelse. Många tjänster i dagens samhälle är liknande och ofta blir det då kundens upplevelse som blir avgörande.

Glöm inte att sälja. Produkter och tjänster säljer ofta inte sig själv. Våga sälja och ta tillfället i akt och lär känna kundernas behov.

Våga ta hjälp. Det är en fördel som entreprenör att kunna lite om mycket. Men när företaget växer skall man inte vara rädd att ta in experter som är duktigare än dig själv på olika områden.

Artikeln i sin helhet kan ni läsa här.

Vi är stolta över att ett så inspirerande och framgångsrikt företag som Consector valt att jobba med oss. Det är ett rent nöje att ha så bra kunder som Consector.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *